Skip to content
Intisar Academy & Consultancy Sdn Bhd
HOME
ABOUT US
PERKHIDMATAN
KURSUS PENGENDALIAN MAKANAN
KURSUS KESEDARAN HALAL
KURSUS GMP
KURSUS HACCP
AUDIT DALAMAN KESELAMATAN MAKANAN & HALAL
RUNDINGAN GMP, HACCP & HALAL
PEMBANGUNAN SISTEM KESELAMATAN MAKANAN (PJKM)
PEMBANGUNAN SISTEM JAMINAN HALAL
KHIDMAT NASIHAT PELABELAN MAKANAN
PROGRAM AKAN DATANG
BENGKEL ASAS INDUSTRI MAKANAN (BAIM) 2020
GALERI
BLOG
3 PERATURAN KEBERSIHAN MAKANAN 2009 YANG PALING PENTING
10 PERKARA YANG DIPELAJARI DALAM KURSUS PENGENDALI MAKANAN
KEADAAN RESTORAN KOTOR DI MALAYSIA PADA HARI INI
CONTACT US
Menu
HOME
ABOUT US
PERKHIDMATAN
KURSUS PENGENDALIAN MAKANAN
KURSUS KESEDARAN HALAL
KURSUS GMP
KURSUS HACCP
AUDIT DALAMAN KESELAMATAN MAKANAN & HALAL
RUNDINGAN GMP, HACCP & HALAL
PEMBANGUNAN SISTEM KESELAMATAN MAKANAN (PJKM)
PEMBANGUNAN SISTEM JAMINAN HALAL
KHIDMAT NASIHAT PELABELAN MAKANAN
PROGRAM AKAN DATANG
BENGKEL ASAS INDUSTRI MAKANAN (BAIM) 2020
GALERI
BLOG
3 PERATURAN KEBERSIHAN MAKANAN 2009 YANG PALING PENTING
10 PERKARA YANG DIPELAJARI DALAM KURSUS PENGENDALI MAKANAN
KEADAAN RESTORAN KOTOR DI MALAYSIA PADA HARI INI
CONTACT US